Utama Bilik Pengajian SUMBANGAN DAKWAH: KELANGSUNGAN ILMU ONLINE PERCUMA

SUMBANGAN DAKWAH: KELANGSUNGAN ILMU ONLINE PERCUMA

Assalamualaikum wa rahmatullahi wa barakatuh, Pihak UiTO mengalu-alukan sumbangan daripada pihak tuan-tuan dan puan-puan bagi mengumpual dana untuk perkara berikut :

  1. Memperkukuhkan gerak kerja pentadbiran dan pengurusan UiTO.
  2. Memberi bantuan kewangan kepada madrasah atau sekolah di bawah kelolaan panel-panel UiTO.
  3. Mengedarkan buku-buku dan risalah percuma kepada masyarakat awam.
  4. Membantu pengurusan program-program kendalian UiTO.
  5. Memberi bantuan kewangan dan insentif kepada panel untuk penerbitan buku-buku dan risalah percuma.

Jika ada kebaikan yang anda dapati pada laman web kami, anda digalakkan menyumbang dana untuk kami terus beroperasi dan terus berkhidmat untuk anda. Sebarang jumlah adalah diterima. Sedikit daripada anda, besar di sisi kami.” Salurkan sumbangan anda ke: Nama Bank: Malayan Banking Berhad No. Akaun: 562058070928 Persatuan Ukhuwah Teguh Malaysia (PPM-004-10-04062019) Insya-allah, sumbangan tuan-tuan dan puan-puan akan diberi ganjaran oleh Allah S.W.T.

إِنَّ ٱلْمُصَّدِّقِينَ وَٱلْمُصَّدِّقَٰتِ وَأَقْرَضُوا۟ ٱللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا يُضَٰعَفُ لَهُمْ وَلَهُمْ أَجْرٌ كَرِيمٌ

Sesungguhnya orang-orang lelaki yang bersedekah dan orang-orang perempuan yang bersedekah, serta mereka memberikan pinjaman kepada Allah, sebagai pinjaman yang baik (ikhlas), akan digandakan balasannya (dengan berganda-ganda banyaknya), dan mereka pula akan beroleh pahala yang mulia [ al-Hadid: 18 ] Jazaakumullahu khayran atas sumbangan anda.

Scan QR Code di bawah Untuk Menyumbang